Stream.cz konkuruje TV, vysílá novou reality show

úterý, 16. září 2014, 10:11 Internet & Mobil MediaGuru

Internetová televize Stream.cz zahajuje v úterý vysílání reality show Operace Izarel.

V úterý 16. září startuje na internetové televizi Stream.cz reality show Operace Izrael, která mapuje desetidenní vojenský výcvik Mezinárodní asociace Krav Maga. 

Výcviku se účastnili dva Češi a jedna Češka, kteří si osvojovali techniky přežití a boje jeden na jednoho s cílem eliminovat protivníka, to vše ve skutečných válečných podmínkách izraelsko-palestinského konfliktu.

První tři díly Operace Izrael se odehrávají v Česku, kde štáb Stream.cz sledoval stovku uchazečů castingu krav maga military kurzu. Zaznamenával, jak čelí psychickému nátlaku, fyzické bolesti, smutku z vyřazení, ale i úlevě a štěstí, že postupují do dalšího kola. Ve čtvrtém díle se děj přenese do Izraele. Natáčelo se v létě letošního roku.

OperaceIzrael2

OperaceIzrael4

Moderátorem patnáctidílné reality show, která vyvrcholí před Vánocemi, je šéf instruktor české pobočky IKMF Michal Otipka. Premiérové díly Operace Izrael budou vysílány na Stream.cz každé úterý. V předpremiéře je pak mohou vidět vždy v pondělí fanoušci pořadu na FB.

Reality show uvádí Stream.cz po sérii reportáží Mise K2 dokumentujících výstup horolezce Radka Jaroše na druhou nejvyšší horu světa. Společnost Seznam.cz, která internetovou televizi Stream.cz provozuje, rovněž experimentuje v rámci svého projektu Filmových střed. Na domovské stránce od 10. do 12. září nabídla zdarma ke zhlédnutí film Krásno, a to jen osm měsíců po jeho uvedení v kině. Film se tak v nabídce bezplatného sledování objevil na internetovém serveru dříve než v televizním vysílání.

-kch-