Modrá pyramida se přesouvá do současnosti

středa, 01. října 2014, 10:00 Reklama MediaGuru

V podzimní kampani podpoří finanční poradenství. V hlavní roli opět Pavel Zedníček a sovy.

Modrá pyramida, dceřiná společnost Komerční banky, spouští 1. října kampaň na podporu finančního poradenství. Navazuje na komunikaci z předešlých let prezentující společnost jako rádce na finance – role, kterou Modrá pyramida buduje od roku 2010. „Původně stavební spořitelna se za čtyři roky přerodila do finančně-poradenské společnosti, které se daří. Podle průzkumu okamžité spokojenosti od agentury Ipsos je 85 % našich zákazníků spokojeno se svým finančním poradcem, celých 93 % by jej doporučilo přátelům a známým,“ řekl ředitel Modré pyramidy David Formánek.

Tváří podzimní kampaně bude opět herec Pavel Zedníček, který v minulé komunikaci vystupoval coby mudrc radící spolu s moudrou sovou ve finančních záležitostech ve starověkém Egyptě. Od egyptské tematiky nyní Modrá pyramida upouští, reálie se přesouvají do současnosti, kterou zaplňují sovičky, symbolizující různé produktové skupiny. „Pavel Zedníček nám dodává vizibilitu a dokáže naše klienty zaujmout, ale sova je to, co nám vytváří vlastní teritorium a pomáhá nám v rozpoznatelnosti na trhu,“ vysvětluje marketingový ředitel společnosti Zdeněk Doboš. „Přesunem do současných reálií jsme chtěli podtrhnout cit našich poradců pro lokální potřeby klientů,“ doplňuje Doboš.

Komunikace bude až do poloviny prosince probíhat v televizi, tisku a na internetu. V televizi budou vysílány čtyři 30s spoty – dva budou zaměřeny na image, jejichž cílem je upozornit na širokou produktovou nabídku, další dva se soustředí na produktová sdělení. Doplní je sponzoringové vzkazy. Na internetu bude společnost komunikovat prostřednictvím videobannerů, bannerů i interaktivních formátů.

Kampaň podpoří úvěry na bydlení, pojištění, investiční a bankovní produkty, kromě toho představí také akční nabídku Moudré spoření s Prémií 2 000 Kč, platnou do konce ledna 2015. Díky této nabídce lze dosáhnout ročního zhodnocení úspor až 4,44 %.

Pod kampaní je podepsána agentura Havas Worldwide Prague. O 3D animaci se postaralo studio Eallin. Režie se ujal Dominik Miškovský. Mediální plánování a nákup médií zajišťuje agentura PHD.

V současné době má Modrá pyramida 1 044 finančních poradců ve 212 poradenských centrech po celé České republice a v osmi Hypocentrech, jež se specializují na služby související s pořízením bydlení. O rozšiřování sítě poradenských center společnost zatím neuvažuje.

-kch-