O2TV Go se otevře i pro konkurenční zákazníky

čtvrtek, 30. října 2014, 10:57 Internet & Mobil, TV MediaGuru

Mobilní televize O2TV Go bude od listopadu k dispozici i pro zákazníky konkurenčních operátorů.

O2 mění od 4. listopadu svoji mobilní internetovou televizi O2TV Go, která dosud byla doplňkovou službou televize O2TV. O2 se rozhodla otevřít službu i pro zákazníky konkurenčních operátorů. „Chceme změnit celé industry, je to zlomová věc,“ řekl ve středu novinářům marketingový ředitel David Duroň. O2 se domluvila na spolupráci s TV Nova a TV Prima a začala vytvářet nový ekosystém.

O2TV Go nabízí 20 vybraných kanálů (ČT1, ČT2, Nova, Prima, ČT24, ČT Sport, ČT :D, Nova Cinema, Fanda, Smíchov, Prima Cool, Prima Love, Óčko, TA3, CNN, BBC, DIGI Sport 1, DIGI Sport 2, Nickleodeon, FilmBox), zpětné zhlédnutí až 30 hodin, 10 hodin nahrávek, které se uchovávají po dobu 7 dnů a více než 1000 filmů z videotéky O2. V měsíční ceně 199 Kč má být přístup na čtyři zařízení, a to údajně bez závazku. Minimální doba užití je jeden měsíc.

O2TV postavila svoji televizi na třech pilířích: kdykoli (zavedení služby zpětného zhlédnutí), kdekoliv (spuštění O2TV Go v květnu 2014) a kdokoliv (TV jako privátní věc), připomněl Duroň. O2TV má být úspěšná především u mladých lidí do 30 let. Vychází z toho, že živé vysílání sledují uživatelé spíše na PC, zpětné zhlédnutí spíš na tabletech.

Aplikaci O2 TV Go si zatím nainstalovalo přes 140 tisíc našich zákazníků a více než 80 % z nich ji pravidelně používá, řekl Duroň.

-mav-