Právo odstartuje suplement Víkend, reaguje na Mafru

pátek, 03. října 2014, 09:33 Tisk MediaGuru

Nový magazínový suplement Víkend začne od pátku 17. října vydávat deník Právo.

Společnost Borgis, vydavatel deníku Právo, začne od pátku 17. října vydávat nový magazínový suplement Právo Víkend. Ten tak odstartuje ve stejný den jako chystaná novinka deníku MF Dnes – magazín Rodina Dnes.

Páteční barevný magazín Právo Víkend chce ve formě rozhovorů, reportáží nebo zajímavostí přinášet čtení na celý víkend. Magazín je plánovaný v rozsahu 32 stran a vydavatelství odhaduje, že jím zasáhne přes 440 tisíc čtenářů, uvedlo v pátek pro MediaGuru.cz. Vkládaný náklad přesáhne 100 tis. výtisků (105 tisíc ks).

Tematicky se chce věnovat zejména zajímavostem z vědy, zahraničním zajímavostem, cestování, jídlu, tipům na restaurace, designu, trendům, auto-moto či sportu.

Nový páteční magazín deníku Právo - Právo Víkend

Vikend_Pravo

V portfoliu deníku Právo bude Právo Víkend čtvrtým magazínem. Už v současnosti vydává magazín Styl (úterní suplement pro ženy), ve středu magazín o bydlení Dům a bydlení a v sobotu magazín s televizním programem TV Magazín. Pondělní vydání je rozšířeno o novinovou přílohu Sport extra a čtvrteční o filmové a literární přílohy Café a Salon.

Konkurenční deník MF Dnes začne od pátku 17. října vydávat páteční magazín Rodina Dnes. Spolu s tím upravuje i koncept magazínů. Magazíny prodávané s deníkem MF Dnes se budou objevovat každý den v týdnu, kdy deník vychází.

-mav-