Tablet Media spustí tři nové tabletové tituly zdarma

čtvrtek, 23. října 2014, 13:06 Internet & Mobil MediaGuru

Portfolio Tablet Media se od listopadu rozšíří o tři nové tituly, zaměřené na šlechtu, bydlení a byznys.

Vydavatelství Tablet Media v listopadu začne vydávat další čistě tabletová periodika Dotyk Styl Royal, Dotyk Styl Bydlení a Dotyk Byznys. Magazíny budou ke stažení zdarma do mobilních zařízení s operačním systémem iOS a Android.

Měsíčník o historii a současnosti královských rodů Dotyk Styl Royal poprvé vyjde 3. listopadu. Podle vydavatele zaplňuje na trhu dosud tematicky neobsazený prostor. Zaměří se na život moderní šlechty, přinese informace o královských rodinách a významných událostech v jejich životech, potomcích šlechticů v České republice a chybět nemají ani zprávy o šlechtickém životním stylu. Měsíčník připravuje autorka blogu o královských rodech Michaela Ducháčková.

Tablet Media

Dotyk Styl Bydlení vyjde 10. listopadu. Tematicky se zaměří na oblast architektury, designu a vybavení domů, bytů i kanceláří. Články nabídnou rovněž virtuální prohlídky, videa a fotogalerie. Měsíčník připravuje Marie Lucová, která v uplynulých šestnácti letech pracovala v týdeníku Ekonom a nyní spolupracuje s měsíčníkem Moderní řízení, Lidovými novinami a tabletovým týdeníkem Dotyk.

Jednou týdně bude od 24. listopadu vycházet Dotyk Byznys. Jeho cílem je poskytnout přehled nejpodstatnějších témat a událostí v české i zahraniční ekonomice a byznysu. Mezi jeho informační zdroje patří prestižní periodika jako například The Economist, Le Monde nebo Le Nouvel Economist. Týdeník vede Libor Akrman, který od roku 2001 pracoval ve vydavatelském domě Economia, kde sedm let vedl ekonomickou rubriku serveru iHNed.cz. K dalším zkušenostem patří například rozjezd podnikatelského portálu ProByznys.info a od loňského podzimu působil jako editor Hospodářských novin.

Vydavatelství Tablet Media bylo založeno v lednu 2013, od loňského května vydává první český čistě tabletový magazín Dotyk. Týdeník získal prestižní mezinárodní cenu Nejlepší evropský tabletový časopis roku a zvítězil i ve dvou domácích soutěžích. Stal se Časopisem roku v kategorii digitální počin a Nejlepší tabletovou aplikací roku. V čele vydavatelství stojí mediální manažer Michal Klíma a ředitelka redakcí Eva Hanáková.