Televize Šlágr chce spustit i dětský kanál

středa, 26. listopadu 2014, 07:40 TV MediaGuru

Vysílat by měl na sdílené frekvenci společně s kanálem Country No. 1.

Už od letošního 6. prosince by se mohl v éteru objevit další kanál společnosti Česká muzika. Podnikatel Karel Peterka chce oslovit nejmladší diváky, proto jeho firma má v plánu uvést dětský program TV písnička. „Uvažujeme o tom, že dětský program by vysílal na sdílené frekvenci se stanicí Country No. 1 podobně jako vysílají kanály ČT:D a ČT art,“ uvedl na dotaz MediaGuru.cz obchodní zástupce Robert Kvapil.

Dodal, že by se proto přejmenoval i název kanálu Country No. 1 na TV písnička. Pokud přípravy půjdou podle plánu, mohl by se program TV písnička v terestrickém vysílání objevit už 6. prosince 2014.

Psinicka TV

Country kanál s názvem Country No. 1 vysílá v ostrém režimu teprve od letošního června, dostupný je jak v terestrickém digitálním vysílání, tak na satelitu a kabelu. V portfoliu doplňuje vlajkový kanál TV Šlágr, zaměřený na trampské, lidové písně a dechovku.

Robert Kvapil zároveň našemu serveru potvrdil, že jeho společnost TRV zůstává i pro rok 2015 prodejcem reklamy všech televizních kanálů provozovaných společností Česká muzika. TRV je exkluzivním obchodním zástupcem České muziky.

-mav-