Internetová TV Stream.cz upravila svoji podobu

čtvrtek, 11. prosince 2014, 06:52 Internet & Mobil MediaGuru

Internetová televize Stream.cz pokračuje ve změnách započatých v loňském roce.

Internetová televize Stream.cz z portfolia společnosti Seznam.cz upravila podobu diváckého rozhraní, v rámci kterého nabízí detail jednotlivých pořadů, rychlejší navigaci mezi nimi a jejich žánrové rozlišení.

Pokračují tím změny Stream.cz, které započaly na konci roku 2013, kdy oznámila, že svůj prostor více otevře původnímu autorskému obsahu. Úprava diváckého rozhraní má být podle Streamu reakcí na rostoucí diváckou základnu.

Pohádkový obsah, dostupný i na mobilních platformách Android a iOS se zároveň rozšiřuje o pohádkové aplikace pro Windows Phone (do konce týdne) a chytré televize Samsung (příští týden), kam Stream.cz zamířil v listopadu tohoto roku.

Pořady internetové televize Stream.cz atakovaly v listopadu půl milionu zhlédnutí. Jako první tuto hranici překonaly Slavné dny připomínající tragédii v kolumbijském Armeru (591 tis. zhlédnutí). Přibližuje se jim také Kancelář Blaník, jehož sledovanost tohoto pořadu se zvyšuje (420 tis. zhlédnutí).

Seznam.cz už minulý týden avizoval, že do rozvoje původního obsahu na Stream.cz chce v příštím roce investovat zhruba dvojnásobně oproti letošnímu roku.

-mav-