Mafra poprvé využívá přebal titulky pro své médium

pátek, 05. prosince 2014, 14:40 Rádio, Tisk MediaGuru

Mediální skupina Mafra podporuje Rádio Impuls přebalem titulní strany deníku MF Dnes.

Mediální skupina Mafra využila poprvé celou svoji titulní stranu pro podporu média ze své skupiny. Inzertním přebalem titulní strany komunikovala v pátek 5. prosince dopravní zpravodajství Rádia Impuls. Rádio Impuls patří do mediální divize společnosti Agrofert, která je na mediálním trhu zastoupena mediální skupinou Mafra, společností Londa (provozující Rádio Impuls a Rádio RockZone) a Stanicí O (provozující televizi Óčko).

Inzertní přebal titulní strany, tzv. falešnou titulku, dosud MF Dnes několikrát využila pro komunikaci zadavatelů např. Vodafone, Škoda Auto, Ikea nebo T-Mobile ( o komunikaci zadavatelů na titulní straně můžete číst zde). V loňském roce poprvé podporovala službu na titulní straně s využitím pravé titulky (tzn. nešlo o jednotný inzertní přebal, ale na titulní straně byl využit reálný článek deníku). Tímto způsobem podpořila svůj produkt Mobil.cz, kterým vstoupila na pole tzv. virtuálních operátorů.

Aktuální komunikace Rádia Impuls se týká podpory jeho dopravního zpravodajství. Inzertní přebal titulní strany doplňuje v pátečním vydání MF Dnes celostrana na straně A5. Součástí mediamixu je i vysílání v rádiu, outdoorová kampaň a inzerce v denících a týdenících.

Rádio Impuls na titulní straně MF Dnes, 5.12. 2014

MFD ttitul_Impuls

-mav-