Nova na jaře pokračuje se seriály pětkrát týdně

úterý, 16. prosince 2014, 17:34 TV MediaGuru

Jarní vysílání komerční jedničky bude opět postaveno převážně na seriálech.

Pilíře jarního programového schématu televize Nova jsou stejně jako v letošním podzimu postaveny převážně na původní seriálové tvorbě. Osu programu tvoří opět podvečerní denní seriál Ulice, zpravodajské Televizní noviny, seriály Doktoři z Počátků (po, st) a Ordinace v růžové zahradě (út, čt). Vyplývá to z programového schématu, který Nova zveřejnila v rámci své propagační brožury Skupina Nova 2015.

Páteční a sobotní prime-timový čas chce vyplnit filmy. Největší novinky se chystají pro nedělní vysílání. Jarní nedělní večery budou patřit novému seriálu Policie Modrava z prostředí šumavské kriminálky. Podzimní nedělní večery pak zaplní talentová reality show Superstar.

Návrh programového schématu TV Nova, jaro 2015 / podzim 2015

Zdroj: TV Nova
Zdroj: TV Nova

Po hlavních večerních pořadech následují opět seriály Kriminálka Las Vegas a Námořní vyšetřovací služba (po), Mentalista (st), publicistické pořady Víkend (út) a Střepiny (ne), bulvární magazín Prásk (čt) a sitcom Comeback (ne).

Nova už minulý týden oznámila, že nové díly svých seriálů začne po zimní přestávce vracet do vyslání krátce po novém roce. Od pondělí 12. ledna budou pokračovat seriály Ulice a Doktoři z Počátků, v úterý 13. ledna s novým logem a znělkou odstartují nové díly Ordinace v růžové zahradě 2. Kdy přesně odstartuje kriminální seriál Policie Modrava, zatím neupřesnila.

-mav-