Prima točí druhou řadu seriálu Svatby v Benátkách

pondělí, 08. prosince 2014, 15:34 TV MediaGuru

Nové díly seriálu Svatby v Benátkách budou pokračovat na jaře příštího roku.

Ve vysílání televize Prima se i na jaře objeví seriál Svatby v Benátkách. Prima už točí nové díly druhé řady, kterou divákům nabídne v příštím roce, potvrdila MediaGuru.cz mluvčí televize Marie Fianová. Zda si seriál ponechá své obvyklé vysílací časy (úterý, čtvrtek), zatím televize neuvedla.

Prima pro premiérové díly seriálu slibuje nové postavy. Ztvární je mj. Adéla Gondíková nebo Bob Klepl, jenž bude hrát dalšího zubaře. Nově se v seriálu objeví i Kateřina Brožová. 

Poslední díl první řady seriálu Svatby v Benátkách se ve vysílání objevil ve čtvrtek 27. listopadu.  Vysílání seriálu, který odstartoval v neděli 29. června, bylo rozděleno na letní a podzimní sezonu. V letním vysílání byl zařazen jeden díl týdně, a to v neděli ve 20.15. Od 12. srpna byly vysílány dva díly týdně, vždy v úterý a ve čtvrtek ve 20.15.

Průměrná sledovanost za všechny odvysílané premiérové díly Svateb v Benátkách představovala 511 tisíc diváků v cílové skupině 15+; podíl na sledovanosti dosáhl v průměru 13,03 %. To v zásadě představuje – i s ohledem na konkurenční seriál Ordinace v růžové zahradě, proti kterému se Svatby v Benátkách vysílaly – průměrný podíl TV Prima na sledovanosti.

Podzimní seriálová sezóna se pomalu chýlí k závěru. Na konci tohoto týdne nabídnou komerční televize poslední díly seriálů Kriminálka Anděl a Vinaři, v příštím týdnu se uzavře i podzimní vysílání Ordinace v růžové zahradě. Tento týden se naposledy objeví Doktoři z Počátků. Podzimní řada seriálu Cesty domů už skončila. Příští týden ve středu se také uzavře druhá řada seriálu Cirkus Bukowsky.

-mav-