Škoda spustí kampaň na Štědrý den

pátek, 19. prosince 2014, 12:00 Reklama MediaGuru

Škoda startuje 24. prosince imageovou vánoční kampaň na novou Fabii.

Na Štědrý den spustí automobilka Škoda imageovou vánoční kampaň, která poběží do konce letošního roku. Spot s názvem „Již po generace Vám pomáháme být spolu” vypráví příběh jedné české rodiny, která si ve své Fabii zajela k babičce a dědovi na vánoční večeři.

Značka chce tak přirozenou, a emotivní formou ukázat svou historii a posílit loajalitu zákazníků. Televizní spot bude k vidění na stanicích skupiny Nova, Prima, Atmedia a na České televizi, dále pak na vybraných, zejména zpravodajských webech ve formě pre-roll videa.

Spot se natáčel v minulých dnech v domě v Popovičkách u Prahy. Při výběru lokace byl kladen důraz na atmosféru, která z daného domu vyzařovala, a měla tak přednost před prostorovými požadavky rozsáhlého stočlenného filmového štábu. Castingu se zúčastnilo 300 herců, ze kterých bylo vybráno sedm dospělých a dvě děti.

Pod kampaní je podepsána agentura Intuo. Produkci zajistila společnost Zoom Film. Režie se ujal Karel Janák, za kamerou stál Martin Šácha. Hudbu složil Ondřej Brzobohatý.

-kch-