Hyundai jako první využije speciální injektáže na Nově

čtvrtek, 15. ledna 2015, 17:15 TV MediaGuru

Ve čtvrtek startuje komunikace Hyundai Motor Czech, která využívá technologické novinky.

Díky modernizaci zpravodajského studia TV Nova, která proběhla na jaře loňského roku, mohou zadavatelé reklamy využívat technologické novinky také pro komerční prezentace. Novou formou obchodní prezentace, kterou Nova nabízí od ledna letošního roku, jsou speciální injektáže v relaci Počasí.

„Stále se snažíme hledat nové cesty a vytvářet nové produkty pro rozšíření naší nabídky a zefektivnění kampaní našich klientů,“ vysvětluje Jan Vlček, obchodní ředitel TV Nova. Klienti z různých segmentů mají podle jeho slov příležitost, jak zviditelnit svou značku v rámci jednoho z nejsledovanějších pořadů TV Nova relevantní formou. Produkt je zakomponován v rámci infotainmentu s meteorologickými údaji.

Tato forma prezentace může být připravena na klíč pro jakéhokoli klienta. Nejvíce se nabízí spolupráce pro farmaceutické společnosti (například produkty pro alergiky), segment moderních technologií (např. meteo stanice) nebo výrobce automobilů (či pneumatik). „Těší nás, že jsme první, kdo využije tohoto inovativního způsobu prezentace,“ sdělil Miloš Adámek, PR manager společnosti Hyundai Motor Czech. V kampani automobilky se představí nový model Hyundai i20.

Injektáž sponzora programu, Hyundai na TV Nova, 15.1. 2015

Klienti se podle Vlčka o tento typ sponzoringu zajímají. „Hyundai je prvním zadavatelem, který tuto službu po jejím spuštění od začátku roku využije. S dalšími klienty nyní jednáme,“ řekl. Výhodou této komunikace má být vysoká vizibilita, masivní zásah a synergie s klasickou TV kampaní.

Technologii spočívající v ovládání grafiky pohybem a gesty moderátora, na které je tento typ komunikace založen, připravilo kreativní oddělení TV Nova pod vedením Alana Záruby

-mav-