Prima uvedla svoji hlavní jarní seriálovou novinku

čtvrtek, 15. ledna 2015, 12:09 TV MediaGuru

Se seriálem Všechny moje lásky se bude Prima snažit navázat na úspěch Vinařů.

Televize Prima ve středu večer pokřtila na pražském Petříně svoji největší letošní seriálovou novinku Všechny moje lásky. Za účasti tváří seriálu, mezi které mj. patří Veronika Žilková, Mahulena Bočanová, Roman Vojtek, Jan Šťastný, Miroslav Vladyka, Libuše Švormová, Stanislav Majer či Miluše Šplechtová, byl slavnostně uveden nový pořad. První díl seriálu odstartuje v neděli 25. ledna od 20:15.

Prima pro jarní sezónu počítá s cca 20 díly, nový seriál tak vyplní všechny neděle v průběhu jarního vysílání. Prima se jím bude snažit navázat na úspěch seriálu Vinaři, který vysílala v podzimní sezóně právě v neděli večer. Vinaři dosáhli na podzim průměrné sledovanosti 26,3 % v cílové skupině 15+, každý díl průměrně sledovalo 1,143 mil. diváků. Primě se s novým seriálem podařilo oslovit i mladší diváky – ve skupině 25-34 let představoval podíl na sledovanosti 32,9 %.

I v jarním vysílání naváže Prima na podzimní schéma s pěti seriály týdně. Od pondělí 19. ledna vrací do vysílání seriál Cesty domů (pondělí, středa) a od úterý 10. února začne znovu vysílat seriál Svatby v Benátkách (úterý, čtvrtek).

Autorem a producentem seriálu Všechny moje lásky je Rudolf Merkner, seriál režírovala Johanna Steiger - Antošová. Titulní skladbu k seriálu zpívá Jana Kirschner a skupina Jelen.

Seriálové fotografie Všechny moje lásky

Vsechny moje lasky

Vsechny moje lasky_1

Vsechny moje lasky_2

Foto: FTV Prima

O seriálu Všechny moje lásky

Ústřední postavou je Marie Svobodová (Veronika Žilková), její přítomnost vnáší do každé situace pohodu a dobrou náladu, kterou šíří dál i mezi své přátele a okolí. I po osudové ztrátě manžela Mirka (Karel Heřmánek) nepodlehla smutku a rozhodla se naplno žít dál. Pořídila si nový byt na krásném místě, volné chvíle doma tráví ráda u dobré knihy nebo vaří, což ocení její dvě dospělé děti Míša a Ondřej i bratr Ota. Čas má vždy i na svou maminku Alici, kterou pravidelně navštěvuje za městem.

-mav-