Economia odstartovala videa na Aktuálně.TV

pondělí, 16. února 2015, 11:40 Internet & Mobil, TV MediaGuru

V nabídce nového video portálu je zatím jedenáct pořadů, Economia využívá svých tváří.

Economia spustila webový projekt Aktuálně.TV, který navazuje na start publicistického pořadu DVTV z května roku 2014. Aktuálně.TV zastřeší veškerou video produkci vznikající v rámci vydavatelského domu, tedy v redakcích Hospodářských novin, IHNed.cz, Aktuálně.cz, Respektu či Ekonomu.

Divácká nabídka obsahuje při startu jedenáct pořadů s různým tematickým a žánrovým záběrem. Jednou z vlajkových lodí Aktuálně.TV je pořad DVTV, za nímž stojí tým kolem moderátorů Martina Veselovského a Daniely Drtinové. Na oblast módy a designu se zaměří pořad Střih, testy aut přinese Auto Report, filmové novinky a recenze nabídne Týden v kině, světem technologií se budou zabývat Tech News.

Mezi nové formáty budou patřit i krátké komentáře k aktuálnímu politickému a společenskému dění, zahraniční reportáže nebo dokumenty z oblasti vědy.

Mezi tváře jednotlivých pořadů budou patřit Miloš Čermák, Erik Tabery, Jindřich Šídlo, Petr Honzejk, Kamil Fila nebo Milan Šíma, pod jehož editorským a dramaturgickým vedením většina nových formátů vzniká.

Videa se budou i nadále objevovat také v článcích na obsahových webech mediálního domu Economia. Uživatelé si je budou moci filtrovat podle tematických okruhů nebo příslušnosti ke konkrétním pořadům.

„Spuštění projektu Aktuálně.TV je důležitým milníkem našeho letošního produktového rozvoje. Kvalita nabízeného obsahu na nové platformě je pro nás důležitým kritériem stejně jako u našich dosavadních tištěných a onlinových produktů,“ uvedl generální ředitel Roman Latuske.

Pořady Aktuálně.TV

Prady_AktualneTV

-mav-