Krampol jde do pořadu na Barrandov, Gondíci na Primu

čtvrtek, 12. února 2015, 09:24 TV MediaGuru

Známé tváře se se svými pořady objevují na konkurenčních TV stanicích.

Televize Barrandov se rozhodla upravit svůj zábavní pořad Nikdo není perfektní. Od pondělí 2. března se moderace pořadu ujme Jiří Krampol společně s Lenkou Fialovou. Pořad Nikdo není perfektní se navíc bude nově vysílat jako týdeník. Krampol se tak vrací k moderaci typu pořadu, který dlouhá léta uváděl na televizi Prima – tehdy pod názvem Nikdo není dokonalý. Prima ho stavěla proti seriálu Ordinace v růžové zahradě, Krampolův pořad přitom v této konkurenci obstál.

Koncepce pořadu Nikdo není perfektní zůstane nadále stejná: dva moderátoři, dva hosté z řad VIP osobností, pět znalostních otázek a na každou z nich sedm odpovědí. „Pro mě je tento formát srdeční záležitostí. Znalosti českého národa jsem testoval léta a jak je vidět, lidi to baví pořád,“ řekl ke svému příchodu na TV Barrandov Jiří Krampol.

Pořadem Nikdo není perfektní dosud provázejí Patrik Hezucký a Heidi Janků. Naposledy se v této roli divákům představí v sobotu 14. února. Pořad vzniká ve spolupráci se společností JOY department Petra Núňeze. Poslední vysílaný díl zhlédlo 240 tisíc diváků při podílu 6 % (D15+).

Další přestup se připravuje na televizi Prima, kam z konkurenční Novy míří sourozenci Adéla a Dalibor Gondíkovi. Prima si už nechala zaregistrovat název Gondíci s.r.o., což je pravděpodobný název nového hobby magazínu Primy, který by se měl od března vysílat v sobotním odpoledni. Gondíkovi dlouhodobě moderovali hobby magazín Rady ptáka Loskutáka, Nova se však rozhodla pro nové moderátorské obsazení pořadu. Kdo ale nakonec bude tento pořad TV Nova moderovat, není zatím známo.

-mav-