Nova na podzim zařadí nové pořady o vaření a SuperStar

čtvrtek, 26. února 2015, 13:18 TV MediaGuru

TV Nova představila své jarní schéma a nastínila novinky pro podzimní vysílání.

Skupina Nova na tiskové konferenci představila programové schéma pro jaro 2015 a nastínila i své plány pro podzim letošního roku. Na jaře Nova nasadí kriminální seriál Policie Modrava a premiérové díly reality show Výměna manželek, na podzim se kromě show SuperStar objeví i dva nové formáty o vaření.

„Výsledky uplynulého roku jasně potvrzují vedoucí pozici skupiny Nova na televizním trhu se stabilním podílem na sledovanosti. Naše vlajková loď TV Nova představí nový kriminální seriál Policie Modrava. Na jaře odstartují i nové díly reality show Výměna manželek,“ uvedl Christoph Mainusch, generální ředitel a jednatel skupiny Nova. Vedle toho Nova nabízí tradiční formáty Ordinace v růžové zahradě 2, Ulice a Doktoři z Počátků. Doktoři z Počátků ale změní svou periodicitu: od konce března se nově budou vysílat jen jednou týdně v pondělí, středu nechá Nova vyhrazenou pro Výměnu manželek.

„Rok 2015 stavíme na známých pilířích. Pokračujeme v tom, co umíme," řekla k seriálové tvorbě programová šéfka Alex Ruzek. Páteční a sobotní večery mají patřit českým a zahraničním filmům. Z české tvorby se objeví například hudební pohádka Tři bratři, komedie Zakázané uvolnění nebo pokračování Dědictví aneb Kurva se neříká. Ze zahraničních filmů Avengers, Hněv Titánů či Piráti z Karibiku: Na vlnách podivína.

Od září na Nově odstartuje nový ročník soutěžní pěvecké show SuperStar. Novinkou jsou úplně nové formáty soutěžních kuchařských show Nejlíp vaří moje máma! a Češi vaří česká jídla (jde o pracovní název pořadu).

Nejlíp vaří moje máma! je reality show o vaření, ve které se dvojice složené z rodičů a jejich dospělých dětí mezi sebou utkají v kuchařském souboji. Rodiče se v soutěži objeví v rolích poradců a instruktorů. Pořad Češi vaří česká jídla nabídne přípravu výhradně českých jídel. Soutěžící budou mít za úkol uvařit dané jídlo tak, jak ho dělají doma.

Jarní programové schéma, TV Nova, 2015

Jaro_Nova

Podzimní programové schéma, TV Nova, 2015

Nova_podzim

-mav-