Policie Modrava odstartuje v sobotu 28. února

čtvrtek, 05. února 2015, 13:16 TV MediaGuru

Nova se rozhodla pro start seriálu v sobotu, pravidelně ho ale bude vysílat každou neděli.

Nový původní seriál Policie Modrava nasadí televize Nova do vysílání v sobotu 28. února. První díl s názvem „Za lepších okolností“ odvysílá ve 20:20, nové epizody pak budou následovat od 1. března ve stejném čase každou neděli.

Seriál Policie Modrava se odehrává v prostředí šumavské přírody, na jejímž pozadí řeší kriminální případy. Seriál, který kompletně vznikl v autentických reálech a exteriérech Národního parku Šumava, má mísit napětí a tajemství s lidskými osudy. Hlavní hrdinkou je kriminalistka Jana Vinická v podání Soni Norisové, která z osobních důvodů přichází z většího města na venkov a přijme uvolněné místo velitele policejní stanice Kašperských hor na Šumavě.

V hlavních rolích se dále představí Jaroslav Satoranský, Filip Tomsa, Jana Boušková, Táňa Medvecká, Ladislav Mrkvička, Dagmar Čárová a další. Režisérem, autorem námětu a spoluscenáristou je Jaroslav Soukup.

„Celá Policie Modrava vznikala v reálné šumavské přírodě, točila se filmovou technikou a přináší kombinaci skvělého hereckého obsazení, zajímavých kriminálních případů a především prostředí malebných hor,“ říká programová ředitelka skupiny Nova Alex Ruzek.

-kch-