Prima na soboty vrátí soutěž Máme rádi Česko

pondělí, 23. února 2015, 17:11 TV MediaGuru

Premiérové díly soutěžního pořadu se mají ve vysílání objevit od poloviny března.

Televize Prima uvede i letos na jaře zábavní vědomostní soutěž Máme rádi Česko. Vyplývá to z předběžných programových plánů televize na týden od 9. března. Máme rádi Česko má Prima opět vysílat v sobotním prime-time od 20:15. Poprvé se má divákům představit v sobotu 14. března.

Moderátorem soutěže je opět Libor Bouček. Pořad staví na soutěžení dvou týmů, sestavených z řad celebrit, které se poměřují svými znalostmi o České republice. V čele týmů stojí kapitáni – v letošním roce znovu Jakub Prachař a Martin Dejdar.

Prima soutěžní pořad vysílala v jarním vysílání v uplynulých dvou sezónách. Loni na jaře dosáhla průměrná sledovanost pořadu v období od začátku února do konce června 0,5 mil. diváků starších 15 let (podíl 14 %). Lepších výsledků dosahoval pořad v první fázi jarní sezóny do konce března, kdy průměrná sledovanost představovala více než 660 tis. diváků (podíl 17 %).

Pořad je vysílán podle originálního formátu I love my country, který vytvořila holandská společnost Endemol (producent např. reality show BigBrother nebo The Voice). Prima ho poprvé uvedla na jaře roku 2013.

-mav-