Škoda podpoří marketingově nový Superb od května

středa, 18. února 2015, 15:12 Marketing MediaGuru

Marketingová podpora nového modelu Superb odstartuje v květnu na hokejovém mistrovství.

Automobilka Škoda Auto představila v úterý 17. února v pražském Fóru Karlín za doprovodu speciálně zkomponované symfonie nový model Superb. Vlajková loď značky se chce s novou generací posunout na horní hranici střední třídy. Novinka bude v březnu představena na ženevském autosalonu, do prodeje půjde v červnu a v září uvede variantu combi.

Marketingová podpora nového modelu odstartuje v květnu u příležitosti Mistrovství světa v ledním hokeji, které se uskuteční ve dnech od 1. do 17. května v Praze a Ostravě. Superb bude spolu dalšími modely součástí flotily reprezentačních vozů. V rámci hokejového šampionátu bude mít rovněž premiéru projekt Škoda Olympijské jízdy, který bude ve spolupráci s Českým olympijským týmem připravovat rozhovory pro Českou televizi.

Rozhovory se budou natáčet přímo ve vozech Škoda během cesty na sportovní události. Projektem chce automobilka pomoci představit sportovce v lidském rozměru. „Projektu zajistíme mobilitu, ale zároveň tím chceme podpořit i náš image přátelské značky,“ řekl šéf prodejní organizace Škoda Auto Luboš Vlček. Rozhovory budou vysílány na České televize, zároveň však bude projekt propojen se sociálními sítěmi, aby se mohli ptát i sportovní fanoušci.  

Na květnovou komunikaci naváže následně v červnu nadlinková kampaň, kterou již nyní připravuje agentura Fallon.

-kch-