Česká spořitelna uvádí koncept „Palečkovi“

pondělí, 16. března 2015, 13:30 Reklama MediaGuru

Hlavní role v nové reklamní kampani České spořitelny se ujímá rodina Palečkových.

Česká spořitelna spouští nový marketingový koncept „Palečkovi“, jenž staví na 3D animovaném světě typické české rodiny, žijící v šumperáku se zahradou v malém městě. Cílem nového konceptu je hravou formou představit produkty a služby České spořitelny široké veřejnosti a drobným živnostníkům. První kampaň nového konceptu odstartuje 18. března, zaměří se na konsolidaci půjček

Palečkovi navazují na dosavadní komunikační koncept České spořitelny s názvem „Rodina nás baví“. „Hlavním hrdinou je pořád rodina. Na každodenních radostech a strastech rodiny Palečkových ukážeme, že Česká spořitelna chápe potřeby běžných lidí a je bankou, která jim za každých okolností dobře poradí,“ vysvětluje Josef Havelka, ředitel marketingu České spořitelny.

Novým animovaným konceptem se chce Česká spořitelna výrazně odlišit od konkurence. Televizní spoty budou primárně podporovat značku a posilovat povědomí o poradenské roli poboček společnosti. „Na internetu, v rádiu, v tisku a ve všech dalších komunikačních kanálech, které máme k dispozici, se pak zaměříme na podporu konkrétní produktové nabídky. Budou samozřejmě mít i svoji webovou stránku a profily na Facebooku,“ dodává Josef Havelka.

Kreativní koncept kampaně pochází z dílny agentury Young & Rubicam. Podobu animovaných postaviček vytvořilo argentinské Studio PepperMelon, které tvoří mimo jiné pro Disney-Pixar, Google, Cartoon Network, Coca-Cola, MTV, Lego, Xbox, Unilever, Fanta, Nestlé nebo The Guardian. Hlasy jednotlivým členům rodiny Palečků propůjčili: Veronika Gajerová, Vladislav Beneš, Oldřich Navrátil, Dana Syslová, Jan Köhler a Martha Issová.

-kch-