Empresa uvádí Interview, využívá i značky Mladý svět

úterý, 03. března 2015, 18:02 Tisk MediaGuru

Empresa vstoupí mezi měsíčníky novým titulem s názvem Interview, zahájí ve čtvrtek.

Vydavatelství Empresa Media uvede ve čtvrtek první číslo svého nového měsíčníku Interview. Jak už jsme informovali, na sto stranách časopisu chce nabízet výhradně rozhovory s osobnostmi, a to jak tuzemskými, tak zahraničními.

„S časopisem Interview vstupuje vydavatelství nově do segmentu měsíčníků,“ uvedl generální ředitel společnosti Daniel Köppl. Interview je prvním společenským měsíčníkem v jejím portfoliu.

Vydavatelství Empresa Media v novém časopise Interview pracuje i s obsahem magazínu Mladý svět, který patří do jeho portfolia (Empresa Media drží ochrannou známku). Z Mladého světa Interview připomene některé původní rozhovory.

V nabídce prvního čísla čtenáři najdou rozhovory s překladatelem Viktorem Janišem, Markem a Terezou Brodskými či s kreslířem Vladimírem Renčínem. Magazín Interview vychází poprvé 5. března 2015 v rozsahu 100 stran a stojí 35 Kč.

Na tiskovém trhu tak jde o druhý titul s názvem Interview a s podobným konceptem. Magazín se stejným názvem vydává dvakrát ročně vydavatelství Czech News Center pod značkou týdeníku Reflex. Vychází jako Reflex Interview.

Titulní strana měsíčníku Interview

Interview_titulka

Obsah měsíčníku Interview

Obsah_Interview

 

-mav-