Jacobs jako první zkouší reklamu v O2 TV

čtvrtek, 26. března 2015, 18:36 Internet & Mobil, Reklama, TV MediaGuru

První značkou, která využívá prostor v rámci O2 TV, je káva Jacobs Crema Gold.

První značka, jež ke svému zviditelnění využívá prostor v rámci O2 TV, je z portfolia společnosti Mondelēz – káva Jacobs Crema Gold. V rámci kampaně, která běží od 23. března po dobu pěti týdnů, kombinuje několik forem podpory, vycházející z nabídky internetová televize.

V souladu se svým komunikačním konceptem nabízí Jacobs v obrandované sekci videotéky O2 TV dárek v podobě tří filmů týdně zdarma. Při startu kampaně byla využita SMS rozesílka a direct mail na uživatele, dále značka intenzivně komunikuje prostřednictvím bannerů a spotové reklamy. Na spolupráci s O2 upozorňují videa, běžící na portálech Prima, Stream, České televize a YouTube.

„Díky provozním datům, která máme k dispozici, dokážeme prostřednictvím naší televize velice dobře zacílit libovolnou reklamu. Třeba podle regionu nebo zájmů, které daná domácnost má,“ dodává k reklamnímu prostoru O2 TV David Duroň, marketingový ředitel pro segment domácností.

Kromě zmíněného projektu s O2 TV spolupracuje Jacobs Crema Gold také s internetovou platformou Nova Plus, kde zdarma zpřístupňuje tematicky a historicky nejzajímavější díly seriálu Ulice, které jsou standardně dostupné pouze pro předplatitele videoportálu Voyo.

Strategickou a exekuční část kampaně realizuje mediální agentura Carat a digitální agentura iProspect ze skupiny Dentsu Aegis Network. 

-kch-