Prima dává do prodeje další vydání Prima Fresh

středa, 11. března 2015, 08:16 Tisk, TV MediaGuru

Značku Fresh využije Prima i pro pořádání food eventu Prima Fresh Festival.

Televizní skupina Prima dává ve středu 11. března do prodeje druhé vydání svého nového kulinářského magazínu Prima Fresh. Pokračuje tak ve vydávání svého časopisu, který poprvé představila loni v listopadu.

Druhé vydání magazínu Prima Fresh je tematicky zaměřeno na Velikonoce. Titul je dostupný v běžné distribuční síti za cenu 49 Kč. Obsahuje přes 70 receptů, které se tematicky vážou k období jara.

„Novinkou je rozšíření distribuce na Slovensko. Navíc jsme se zaměřili na výrazné zkvalitnění papíru obálky i vnitřních stran, přičemž jsme zachovali prodejní cenu 49 Kč,“ uvádí Aleš Pýcha, publisher projektu a marketingový ředitel skupiny Prima. „V trendu pozitivních změn budeme i nadále pokračovat a s červnovým číslem představíme produktovou novinku, která souvisí s dalším rozšířením značky Prima Fresh. Jedná se o tradiční food event s původním názvem Apetit Festival, který se nově mění na Prima Fresh Festival,“ dodává Pýcha.

Vydání magazínu doprovází kampaň, která kombinuje všechny spoty na kanálech Prima a Prima LOVE, online reklamu na webech FTV Prima, tiskovou inzerci a spoty na Rádiu Impuls.

S březnovým číslem se v rámci pořadu Gondíci s.r.o. objeví také nové okénko Prima Fresh, ve kterém budou moderátoři spolu s food redaktory pracovat s recepty z aktuálního čísla i s tipy z online magazínu www.Prima-fresh.cz.

-mav-