Prima zatím na neděle zařadí pohádky a klasiku

úterý, 17. března 2015, 07:21 TV MediaGuru

Nedělní hlavní vysílací čas televize Prima zatím zaplní klasickými pohádkami a filmy.

V prvních čtyřech týdnech poté, co televize Prima upraví svůj program a z nedělního vysílání přesune seriál Všechny moje lásky, zařadí do vysílání na nedělní prime-time české pohádky a filmovou klasiku, vyplývá z programových plánů.

Poprvé se změna programu projeví v neděli 29. března, kdy Prima odvysílá český filmový muzikál Zdeňka Podskalského Noc na Karlštejně. O týden později následuje česká pohádka na motivy Jana Wericha Tři veteráni, o týden později československá pohádka Nebojsa a třetí dubnovou neděli filmový příběh Alenky v říši divů. 

Od příštího týdne (týden od 23. března) se zároveň seriál Cesty domů objeví ve vysílání Primy jen v pondělí, zatímco ve středu nabídne letošní jarní novinku Všechny moje lásky. Prima seriály obsadí večery od pondělí do čtvrtka. Pátky patří filmům a soboty zábavě.

Prima tak bude o nedělní večerní publikum soutěžit osvědčenými taháky. Přesun seriálu Všechny moje lásky na středu má televizi přinést lepší výsledky, než jakých teď dosahuje  v neděli večer. Nedělní večerní sledovaností zamíchal nový seriál televize Nova Policie Modrava, který na sebe strhl diváckou pozornost.

-mav-