Stream.cz jde na jaře do zpráv i Infobaden News

středa, 18. března 2015, 11:27 Internet & Mobil, TV MediaGuru

Internetová televize Stream.cz představila jarní programové novinky.

Stream.cz, internetová televize společnosti Seznam.cz, uvede na jaře nové pořady, reklamní formáty a nabídne také možnost sledovat pořady na mobilních zařízeních v offline režimu.

Od dubna nasadí Stream.cz vlastní Zprávy, kterými budou provázet moderátorské dvojice. V roli moderátorů se představí mimo jiné Jiří Maryško, Tomáš Měcháček, Jiří Havelka nebo Ondřej Cihlář. Zprávy budou prozatím vysílány jednou týdně ve čtvrtek. „Naše ambice jsou ale větší,“ říká šéfproducent Stream.cz Lukáš Záhoř a dodává, že Zprávy se budou týkat skutečných událostí, nechtějí však nikterak deklarovat objektivitu a nebudou se bát představit svůj subjektivní názor. Od pondělí 16. března je jednou týdně vysílán také recesistický zpravodajský pořad Infobaden Newskterý přinášejí fiktivní zprávy.

Od 27. března zahájí třetí sezóna satirického seriálu Kancelář Blaník. V plánu je 16 nových epizod i páteční předpremiéry pro fanoušky na Facebooku. Dále bude v programu investigativní pořad Janka Rubeše Praha vs. prachy, který odhaluje zákulisí pražského organizovaného zločinu, či pořad Dělníci smrti, jenž se dívá na možnosti, které se pojí s odchodem ze světa. Od dubna bude v nabídce také pořad Pavla Zuny Slavné značky, které budou vyprávět příběhy slavných značek, například Boeing, Gillette, Harley Davidson nebo McDonald's. Druhou sérií se představí seriál Zmizelá ŠumavaPro děti jsou připraveny nové Ukolébavky a pokračování večerníčkových pohádek Krasty a moucha nebo Kulatých pohádek

Stream.cz také uvede čtyři nové reklamní formáty, které budou sázet na interaktivní prvky ve videu. Formáty Sidebar, Microsite, Carousel a Button nabídnou ve videu propojení se sociálními sítěmi, webovými stránkami či e-shopem.

S narůstajícím počtem mobilních přístupů, které dnes tvoří již 21 %, přichází Stream.cz také s možností sledovat pořady v offline režimu. Vybrané pořady bude možné ukládat do paměti mobilního zařízení a sledovat je i v místě s omezeným přístupem k internetu. Aplikace bude k dispozici pro Windows Phone, následně i pro iOS a Android.

-kch-