Zoot.cz přichází s tištěným lifestylovým časopisem

pondělí, 23. března 2015, 14:45 Internet & Mobil, Tisk MediaGuru

E-shop s módou začíná vydávat tištěný měsíčník v nákladu 50 tisíc kusů.

Internetový obchod s módou Zoot.cz začne od začátku dubna vydávat vlastní tištěný lifestylový časopis Zoot. První číslo vyjde 1. dubna na titulce s herečkou Aňou Geislerovou. Svým obsahem chce časopis oslovit ženy i muže.

Zoot

Veškerý obsah vytváří Zoot in-house. Časopis bude vycházet zdarma každý měsíc v nákladu 50 000 ks, doplněn bude o interaktivní online verzi, prostřednictvím které se čtenáři dostanou z článků, fotek a videí jedním klikem na konkrétní nabídku. Tištěná verze bude distribuována jak přes vlastní kanály, tak přes i partnery, například ve vlacích Leo Express, ve vybraných kavárnách a kadeřnictvích po Praze.

Cílem časopisu je budování vztahu se zákazníky, sloužit má i k akvizici nových zákazníků. „Zoot má ambici stát se fashion platformou pro všechny, které baví nejen móda, ale i osobnosti a příběhy kolem ní. Nechce být obyčejným online skladem, ale prostorem pro inspiraci,“ popisuje Zoot.cz.

Na květen se připravuje hlavní fotostory a rozhovor s Jenovéfou Bokovou, pro muže rozhovor se spisovatelem Filipem Douškem.

-kch-