Agentura MEC mění strukturu v Česku a na Slovensku

pondělí, 13. dubna 2015, 18:11 Reklama, Lidé, Slovensko MediaGuru

MEC jmenuje Daniela Živicu do nové pozice pro český a slovenský trh.

Mediální agentura MEC mění strukturu. Do nově vytvořené funkce chairman pro Českou republiku a Slovensko byl jmenován Daniel Živica, který nadále zůstává také ve funkci CEO agentury MEC Slovenská republika. Ve své nové roli bude dohlížet na činnost agentury MEC v obou zemích, zodpovídat za strategický rozvoj, finanční řízení a investice, realizaci agenturního plánu „Digital & Data Shift“ a také za strategii pro práci s talenty napříč oběma trhy.

Ve funkci CEO pro Českou republiku zůstává Marek Hofhanzl, který bude podřízený Danielu Živicovi. Soustředit se bude na interní řízení české pobočky, společně se Živicou bude pracovat na strategickém rozvoji agenturní nabídky a zodpovídat za řízení klientského portfolia MEC v České republice.

Z pohledu struktury řízení agentury podléhá nově zřízená pozice chairman CZ&SK Anně Lubowské, chairman CEE, Rusko & CIS. „Právě teď máme příležitost posílit a dále rozvíjet synergické efekty mezi oběma dvěma trhy. Důležité je, aby současní i budoucí klienti MEC sdíleli naši vizi centrálně koordinované nabídky služeb v obou jmenovaných zemích,“ uvedla ke změně Lubowská.

-kch-