Přehlídka vítězných prací soutěže Young Lions

pátek, 24. dubna 2015, 20:35 Reklama MediaGuru

Soutěž mezi mladými kreativci rozhodla, které týmy budou reprezentovat ČR na Young Lions v Cannes.

Další ročník národní soutěže pro mladé kreativce Young Lions se uskutečnil v průběhu právě končícího týdne. V soutěži, která je otevřena kreativcům do 28 let, soutěží dvoučlenné týmy ve třech kategoriích. Vítězné týmy pak budou reprezentovat Českou republiku na světovém finále soutěže v Cannes, která se uskuteční v červnu.

První místo v kategorii Média získal tým ve složení Lukáš Krčil a Martin Zdražil ze zlínské Univerzity Tomáše Bati. Podle poroty se nejlépe vypořádali se zadáním, v rámci kterého měli přinést řešení, vedoucí k navýšení počtu přispěvatelů do projektu Národní kronika. Vítězný tým přišel s náborovou kampaní a důmyslném využití mikrofonů ve veřejném prostoru.

Druhé místo si odnesli zástupci mediální agentury Mindshare ve složení Anna Jehličková a Lucie Kulhavá.

Třetí nejvyšší ocenění získali Adam Kolinger a Anna Sokolova z mediální agentury Attention!Media.

Přehled všech soutěžních prací z kategorie Media najdete zde.

V kategorii Print měli soutěžící za úkol vytvořit značkovou kampaň, která představí Projekt projekt SenSen (Senzační senioři) zastřešený Nadací Charty 77/Kontem Bariéry, a která vytvoří povědomí o jejím zaměření a smyslu jak u široké veřejnosti, tak u samotných seniorů. Zadáním bylo vytvořit jednoduchou přímočarou komunikaci. Vítězný vizuál vytvořila dvojice Mayya Khabirova a Markéta Kolodžejová z agentury Saatchi & Saatchi Prague.

YL_1

Druhý nejzdařilejší vizuál vytvořila podle poroty dvojice Eugen Finkei a Matěj Konečný z agentury Kaspen/Jung von Matt.

YL_2

Třetí místo vybojovali Pavel Hejný a Roman Biath.

YL_3

Třetí soutěžní kategorií Young Lions je Cyber, ve které si letos vítězství odnesli Milan Zvára a Kristýna Štěpánková z agentury Dark Side. Soutěžní týmy měly za úkol vytvořit online sociální kampaň, která zvýší povědomí o spolupráci mezi IsifouShutterstockem a pomůže k dialogu se zákazníky prostřednictvím sociálních médií.

Seznam všech prací v kategorii Cyber zde.

-mav-