Hruška přechází z Novy na eXtra.cz, připraví videoblogy

úterý, 12. května 2015, 12:44 Internet & Mobil MediaGuru

Bývalá tvář televize Nova Láďa Hruška přechází na bulvární web eXtra.cz.

Ladislav Hruška, který na sebe upozornil v pořadech televize Nova a autorstvím kuchařky Vaříme s Láďou Hruškou, začne od tohoto týdne pracovat na internetu výhradně pro druhý nejčtenější bulvární web eXtra.cz, kde má rozšířit tým VIP blogerů.

Ve svém videoblogu bude jednou týdně vařit za pomoci levných surovin. „Jsem za nabídku eXtra.cz rád a těším se, že zase budu vařit. Videoblog jsem ještě nikdy nedělal, a to jsem byl už lecčím, beru to jako výzvu a jsem rád, že moje experimentální kuchyně zase ožije,“ říká ke spolupráci Ladislav Hruška.

Hruška doplní Kateřinu Kristelovou, Dominiku Myslivcovou, Nelu Slovákovou a Ornellu Štikovou, které na eXtra.cz oslovují čtenáře formou blogů reflektujících pohledem celebrit život v šoubyznysu a na sociálních sítích.

„Už asi nemá smysl tajit, že po společném odchodu z Novy, se kterou jsme se rozešli v dobrém, jsem rád přijal Láďovu nabídku převzít v rámci rodinné agentury péči o jeho management a výhradní zastoupení, a tak bylo nasnadě stát se i jeho šéfredaktorem,“ řekl šéfredaktor eXtra.cz Pavel Novotný.

Hruška začne na eXtra.cz vařit už tento týden, k vaření se vrací po dvou měsících. Své další plány, zejména vydavatelské a televizní, zatím nesdělil.

-mav-