Nova potvrdila nasazení show Nejlíp vaří moje máma

pondělí, 04. května 2015, 16:01 TV MediaGuru

Licenční kuchařská reality show se ve vysílání televize Nova objeví už na jaře.

Televize Nova v pondělí potvrdila, že reality show Nejlíp vaří moje máma! uvede ještě v letošním jarním vysílání. Poprvé se divákům představí v sobotu 23. května v podvečerním vysílání. Následně bude vysílána každou sobotu a neděli před Televizními novinami.

Nejlíp Vaří moje máma! je formátem zábavné soutěžní show o vaření, ve které se dvojice složené z rodičů a jejich dospělých dětí mezi sebou utkají v kuchařském souboji. Rodiče se v soutěži objeví v rolích poradců a instruktorů. Jako soudce se představí známý kuchař italského původu Emanuel Ridi. Moderátorem soutěže bude Jaro Žídek.

Soutěžní show o vaření Nejlíp vaří moje máma! původně pochází ze Španělska. V Argentině se stala jedním z nejúspěšnějších nově uvedených pořadů. Na letošním festivalu MIPTV v Cannes zvítězila v kategorii nejlepší studiová gameshow.

Nova velmi pravděpodobně bude pořad uvádět i v letošním podzimním vysílání.

Do podzimního schématu Nova každopádně na konci týdne potvrdila nasazení kuchařské show MasterChef. Do vysílání ji vrátí po třech letech. Show uvedla televize na podzim roku 2012, její moderátorkou byla tehdy modelka Daniela Peštová.

-mav-