Studničková po měsíci rezignuje z vedení O2

úterý, 26. května 2015, 15:07 Marketing, Lidé MediaGuru

Jana Studničková odchází z vážných osobních důvodů z vrcholového vedení O2 CR.

K 1. červnu rezignuje z vážných osobních důvodů z vrcholového vedení společnosti O2 Czech Republic Jana Studničková. Na nově vytvořenou pozici Chief Discovery Officer nastoupila koncem dubna. Jejím úkolem bylo řídit divizi Komunikace a Brand management se zodpovědností za marketingovou komunikaci a značku O2, sponzoring a CSR, interní a externí komunikaci a také za Nadaci O2.

Současně se měla věnovat rozvoji nového positioningu společnosti O2 a konceptu „Objevování/Discover“. Ten po ní převezme jeho spoluautor a kreativní konzultant O2 Milan Šemelák. Jednotlivá oddělení plánované divize Komunikace a Brand managementu zůstanou organizačně začleněna ve struktuře ostatních divizí O2.

Před nástupem do českého O2 působila Jana Studničková na pozici ředitelky pro marketing O2 Slovakia. Během roku 2013 byla jedním z klíčových členů týmu, který pod značkami PPF Mobile Services a Revolution Mobile připravoval projekt čtvrtého operátora pro český trh. Jako Chief Commercial Officer byla zodpovědná za přípravu produktového portfolia, marketingovou komunikaci, PR i prodejní kanály. Předtím vedla marketing a obchod ve společnosti Sazka sázková kancelář v době konsolidace firmy, na stejné pozici pracovala také pro společnost MobilKom / U:fon. V minulosti pracovala také ve skupině Penta Investments, kde byla zodpovědná za komunikační aktivity skupiny a oblast marketingu.

-kch-