Flema určí mediální agenturu desetiletí. Kdo uspěje?

středa, 10. června 2015, 11:27 Reklama MediaGuru

Speciálním oceněním chce mediální soutěž Flema připomenout deset let své existence.

Na základě výsledků v jednotlivých ročnících soutěže Flema Media Awards budou v letošním roce vyhlášeny i nejúspěšnější agentury z každé země za dobu desetileté existence soutěže. Získají tak titul Česká agentura desetiletí a Slovenská agentura desetiletí.

Body pro zisk titulu se vypočítají podle standardního bodového hodnocení soutěže – 1 bod za shortlist, 2 body za vítězství a 1 bod za Grand Prix. "Rozhodli jsme se ocenit dlouhodobou výkonnost agentur na poli kreativního přístupu k tvorbě mediálních kampaní. V každé zemi je několik agentur, které na toto ocenění mohou dosáhnout, takže se těšíme na pořádný souboj v letošním jubilejním 10. ročníku soutěže,“  řekl ředitel soutěže René Jež.

Jak už jsme informovali, desátý ročník soutěže otevřel registraci přihlášek. Přihlášky lze posílat do 17. července. Shortlist bude vyhlášen 18. září na konferenci Flema Media Conference, jež se letos zaměří na mediální investice, strategii, pánování a inovace z oblasti tvorby mediálních kampaní. Vítězové soutěže budou oznámeni 22. října.

Přinášíme přehled nejúspěšnějších agentur za devět uplynulých ročníků. Body z desátého ročníku, který se letos uskuteční, tak mohou ovlivnit výsledné pořadí.

TOP 5 českých agentur po 9. ročníku – řazeno podle abecedy

MEC Czech
Mediacom Praha
MindShare (CZ)
OMD Czech
Starcom MediaVest Group

TOP 5 slovenských agentur po 9. ročníku – řazeno podle abecedy

Carat - Slovakia
digita.sk
Mady by Vaculik / Vaculik Advertising
MEC Slovakia
Starmedia

-mav-