Radio United jde na trh s produktem Creative

pondělí, 29. června 2015, 11:34 Rádio MediaGuru

Rádia ze skupiny GES přicházejí s novým obchodním produktem, spojují kreativní nabídku.

Rozhlasové mediální zastupitelství Radio United Services, které je součástí mediální skupiny GES, uvádí na trh celoplošný rozhlasový produkt Radio United Creative. Zadavatelům rozhlasové komunikace má umožnit využití rádií sítě Kiss společně se značkami Beat a Country, a to zejména v oblasti speciálních projektů.

V novém produktu chce využít např. Kisspatrolek, automobilů sloužících pro propagaci značek klientů, díky kterým je rádio v přímém kontaktu s posluchači. Podobný model začalo Radio United uplatňovat i v případě rádií Country a Beat.

„Naše nabídka balíčkového produktu, který kombinuje tři silné a tradiční značky na rádiovém trhu – Kiss, Beat a Country – je logickou odpovědí na potřeby klientů hledajících v rádiích čím dál tím častěji možnosti komunikace na klíč,“ popsal obchodní ředitel Radio United Services Jan Čadek. Radio United garantuje v tomto produktu zpracování nabídky na speciální komunikaci do 48 hodin.

Country Fontána Brno, foto: Country rádio
Country Fontána Brno, foto: Country rádio

Celkový týdenní reach zmíněných tří rádií (Kiss, Country, Beat) dosahuje podle výsledků Radio projekt téměř 1,6 milionu posluchačů. Největší výhodou produktu má být schopnost zasáhnout různé cílové skupiny a diferencovat komunikaci v rámci jednoho komunikačního projektu, a to nejenom regionálně. Posluchačské překryvy zmíněných stanic mají dosahovat jen 3 %, uvedla společnost.

Radio United Services zastupuje na rozhlasovém trhu rozhlasové stanice Rádio Beat, Country rádio, Kiss 98, Kiss Delta, Kiss Jižní Čechy, Kiss Proton, Kiss Hády, Kiss Publikum, Kiss Morava, Radio 1, Rádio Spin, Signál rádio a stanice Impuls a RockZone 105,9. Aktuální podíl na trhu Radio United je podle Radio projektu 23,1 % a celkový týdenní zásah dosahuje 3,364 mil. posluchačů.

Radio United v současnosti nabízí tří základní produkty: celkový balíček Total, kde jsou všechna rádia včetně Impulsu. Dále balíček Optimal (Country, Beat, Impuls, Signál) a balíček Progressive (Kiss, Radio 1, Impuls, Spin, RockZone).

-mav-