Autobazar Monte Karlo střídá na podzim Kancelář Blaník

pondělí, 27. července 2015, 11:43 Internet & Mobil, TV MediaGuru

Nový seriál s Petrem Čtvrtníčkem v hlavní roli natáčí pro Stream.cz Jan Prušinovský.

Internetová televize Stream.cz uvede na podzim nový seriál, který připravuje ve spolupráci s produkční společností Negativ. Po politické satiře Kancelář Blaník přichází s dalším sitcomem Autobazar Monte Karlo, který vzniká pod taktovkou Jana Prušinovského, režisérem seriálů Okresní přebor, Čtvrtá hvězda nebo filmu Kobry a užovky.

Děj dvanácti dílů Autobazaru Monte Karlo se odehrává v provinčním autobazaru, ze kterého se Petr Čtvrtníček coby podnikavý majitel Karel Čížek snaží udělat prosperující podnik. Jeho svérázným prodejním technikám přitom více či méně nečinně přihlíží dva zaměstnanci - mechanik Bóďa a asistentka Bublina v podání Jaroslava Plesla a Lucie Polišenské. V dalších rolích se objeví Leoš Noha, Lenka Krobotová nebo Eva Nosálková.

Režisér seriálu Autobazar Monte Karlo Jan Prušinovký a Bóďa alias Jaroslav Plesl, foto: Stream.cz
Režisér seriálu Autobazar Monte Karlo Jan Prušinovský a Jaroslav Plesl alias Bóďa, foto: Stream.cz

„Vzniku Autobazaru Monte Karlo předcházelo vyslechnutí řady těžko uvěřitelných historek vyprávěných samotnými zákazníky, přičemž nezřídka jsme jimi byli my sami. Nejbohatší zkušenosti má v tomto směru Petr Čtvrtníček, který už stihl vystřídat asi třicet aut, přičemž devětadvacet z nich byly ojetiny. Ta kódovaná hantýrka, triky a divadýlko se jen tak nevidí. Když se člověk dokáže povznést nad to, že je při nákupu zánovního vozu s největší pravděpodobností právě okrádán, náramně se u toho pobaví,“ říká šéfproducent internetové televize Stream.cz Lukáš Záhoř a zároveň potvrzuje, že právě Autobazar Monte Karlo nahradí v podzimním programovém schématu populární politickou satiru.

„Po třech sériích Kanceláře Blaník jsme se s tvůrčím týmem dohodli na podzimní pauze a pokračování čtvrté řady od začátku příštího roku,“ dodává producent Milan Kuchynka.

-stk-