Flema i letos přiveze zahraniční odborníky

úterý, 25. srpna 2015, 13:53 Reklama MediaGuru

Nick Manning, Toby Roberts či Jamie Mandelbaum vystoupí na letošní mediální konferenci Flema.

Také v letošním roce přiveze mediální konference Flema odborníky ze zahraničí. Pro své desáté jubileum pozvala dva zahraniční experty, kteří nabídnou globálnější pohled na mediální a marketingovou scénu. Zahraniční perspektivu představí i českému prostředí známý Jamie Mandelbaum, kreativní ředitel Young & Rubicam Praha.    

Jamie Mandelbaum vystoupí na konferenci jako letošní člen poroty prestižního reklamního festivalu Cannes Lions. Mandelbaum usedl v porotě kategorie Promo a aktivace a účastníkům konference představí nejzajímavější práce z letošního ročníku.

Jaime Mandelbaum, foto: Flema
Jaime Mandelbaum, zdroj: materiály Flema

O své zkušenosti z Cannes se podělí také Toby Roberts, strategický šéf mediální agentury PHD, kde se v současnosti zaměřuje na globální strategie pro značky společnosti Unilever. Představí nejzajímavější práce z letošního ročníku festivalu v kategorii Média a zaměří se také na to, jak vypadají úspěšná mediální řešení v letošním roce.

Toby Roberts, zdroj: materiály Flema
Toby Roberts, zdroj: materiály Flema

O citlivém tématu mediálního auditu přijede promluvit Nick Manning, který v roce 1990 zakládal agenturu Manning Gottlieb Media (později součást skupiny Omnicom). Posledních šest let pracuje Manning ve společnosti Ebiquity. Ve svém příspěvku se zaměří na stávající trendy, roli mediálních auditů či na měnící se vztah mezi klienty a agenturami.

Nick Manning, foto: materiály Flema
Nick Manning, foto: materiály Flema

Letošní ročník konference Flema se uskuteční v pátek 18. září v Praze. Podrobný program si můžete prohlédnout zde.

-mav-