Kofola spouští pilotní restauraci NaGrilu

pondělí, 10. srpna 2015, 10:02 Marketing MediaGuru

Kofola rozšiřuje koncept zdravého stravování. Po UGO salateriích testuje novou restauraci.

Společnost Kofola otevírá tento týden ve středu v pražské Jindřišské ulici pilotní restauraci rychlého občerstvení NaGrilu. Chce tím rozšířit svůj koncept zdravého stravování, který již přes rok rozvíjí pod značkou UGO s 57 bary. Důraz bude klást na čerstvost potravin, lokální dodavatele a rychlou obsluhu.

Součástí nabídky NaGrilu bude vedle polévek, grilovaného kuřecího, sendvičů či dezertů

i kompletní nápojové portfolio od Kofoly, vedle točené Kofoly zde bude i pramenitá voda Rajec či čerstvé ovocné a zeleninové šťávy UGO. Nabízená jídla budou upravována pouze grilováním, pečením či vařením, na výběr budou i tři druhy doma vyráběných marinád či pečené hranolky.

Vizualizace restaurace NaGrilu

ngr - patro 1

ngr- patro 2

„Díky tvrdé práci v minulých letech máme nyní nejkomplexnější portfolio nealko nápojů, naše značka UGO nás zase hodně naučila o zdravějších nápojích i o provozování sítě s rychlým občerstvením pro náročnější zákazníky a konečně, jsme si vědomi, že pokud chceme růst, musíme se dívat hodně dopředu. Výsledkem této úvahy je nová pilotní restaurace rychlého občerstvení NaGrilu,“ popisuje generální ředitel společnosti Kofola Jannis Samaras. Koncept by měl v následujících pěti letech expandovat nejen po České republice, ale i na Slovensko, a to především formou franšíz.

Za konceptem restaurací rychlého občerstvení NaGrilu stojí tým lidí kolem Marka Farníka, který založil a vybudoval síť barů s čerstvými šťávami UGO. Důležitou součástí týmu je i Erik Zlámal, který otevíral několik let restaurace rychlého občerstvení pro největší zahraniční sítě, které v České republice a na Slovensku operují.

-stk-