Nova zatím vyčkává se startem show MasterChef

pátek, 28. srpna 2015, 12:26 TV MediaGuru

Nova chce zatím proti seriálu Přístav postavit české filmy a Výměnu manželek.

Televize Nova zatím neupřesnila start své podzimní reality show MasterChef Česko. Přestože na středeční tiskové konferenci představila MasterChef Česko jako jednu ze svých hlavních opor pro podzimní vysílání, stále není jasné, kdy diváci uvidí první díl soutěže.

Podle předběžných plánů, které ale Nova oficiálně nepotvrdila, se očekávalo nasazení MasterChef v polovině září. Podle nejnovějších programových změn se ale MasterChef v týdnu od 14. září zatím neobjeví. Nova i v tomto týdnu počítá na středeční večer s Výměnou manželek a na pondělní večer s komedií Dědictví aneb Kurva se neříká. 

Nova se snaží svým pondělním a středečním programem vyblokovat novinku konkurenční Primy, která v pondělí a ve středu vysílá seriál Přístav. Jeho první díl zhlédlo téměř 960 tis. diváků starších 15 let a velmi pravděpodobně by byl výsledek nového seriálu ještě vyšší, pokud by proti novince nešla reality show Výměna manželek, která dokáže přilákat početné publikum.

Další nejasností je, kdy se ve vysílání objeví nové díly seriálu Doktoři z Počátků, které Nova avizuje na část podzimu na pondělní večery. Také uvedení nových dílů seriálu může souviset s tím, jak si povede konkurenční seriál Přístav.

Následující pondělní večery půjdou na Nově ve znamení české komedie Babovřesky II, o týden později má jít film Karla Janáka 10 pravidel jak sbalit holku a o další týden později už zmiňovaný druhý díl Dědictví. Středeční večery mají minimálně do 16. září patřit Výměně manželek.

-mav-