SuperStar odstartuje na Nově v neděli 30. srpna

čtvrtek, 06. srpna 2015, 13:49 TV MediaGuru

Nova oznámila nasazení dalšího pořadu pro podzimní vysílání. SuperStar jde v neděli.

Televize Nova a Markíza zahájí v neděli 30. srpna od 20:20 vysílání nové řady reality show SuperStar. Složení poroty SuperStar je už známé: Pavol Habera, Marta Jandová, Ondřej Soukup a Klára Vytisková.

Nová SuperStar má divákům představit i některé novinky. V castingových dílech soutěžící čeká například tzv. CD volba – každý soutěžící si před vstupem k porotě vybírá jedno ze čtyř CD představujících jednoho z porotců.

„Letošní ročník jsme natáčeli na úplně nových místech, pro SuperStar netradičních, například v industriálním prostoru Poldovka v Kladně. Dřívější epizody Divadlo nahradí tento rok epizody nazvané Super Výběr, které jsme natáčeli na písečné pláži,“ uvedl režisér a kreativní producent Pepe Majeský. Novinkou letošního ročníku SuperStar bude i interaktivní mobilní aplikace, která mimo jiné umožní divákovi rozhodovat o postupu soutěžících.

Informace ze zákulisí SuperStar nabídne pořad Zákulisník na Nova Plus, další doprovodný obsah umístí Nova na svůj web nova.cz.

Poslední srpnový týden se tak ve vysílání Novy začnou objevovat pořady pro podzimní vysílání. V týdnu od 24. srpna zahájí nové díly seriálů Ulice a Ordinace v růžové zahradě, následovat budou i nové díly seriálu Doktoři z Počátků.

-mav-