VIP zprávy se mění, Prima buduje brand Top Star

pátek, 28. srpna 2015, 16:07 TV MediaGuru

Značka Top Star zastřeší všechny společenské mediální projekty Primy.

Značka Top Star začlení tři mediální produkty televizní skupiny Prima ve společenském segmentu. Od 6. září se zpravodajský pořad VIP zprávy přejmenuje na Top  Star. Pořad bude nadále vysílán ve svém obvyklém čase, tzn. denně od 19:55.

Vedle toho nadále pokračuje týdenní magazín Top Star magazín, vysílaný každé pondělí od 21:35. Novinkou podzimního vysílání je nová moderátorka Eva Perkausová, která se v roli moderátorky Top Star magazínu poprvé představí 7. září. Nové je také vysílací studio magazínu, logo i znělka pořadu. Na grafickém stylu Top Star magazínu se podílel Michal Pacina.

Redakce Top Staru zajistí obsah i pro nový webový projekt iTopstar.cz, který má fungovat jako online spojka mezi obsahem pořadů Top Star a Top Star magazín. Vedle toho nadále funguje i společenský web Prima Style.cz, který by ale po určitém období měl být začleněn pod iTopstar.cz.

Produkčně je změnou také to, že Prima si nově zajišťuje výrobu denních VIP Zpráv, resp. pořadu Top Star sama. Společenská redakce TV Prima čítá asi 16 redaktorů, společně s techniky a dalšími zaměstnanci jde celkem o 30 lidí. Prima si od nového brandu slibuje mj. přilákání mladších diváků.

„Sloučením obou pořadů i webu pod jeden brand začne nová éra značky Top Star. Bude víc glamour, bude moderní, ne prvoplánová, trochu luxusní, ale zároveň dostupná. To už ostatně napovídá logo pořadu, ze kterého zmizela hvězdička. Jeho design je čistý a zároveň líbivý. Stěžejními barvami jsou zlatá a černá,“ říká šéfredaktorka společenské redakce TV Prima Zuzana Brzáková.

Zleva: Daniela Šinkorová, Eva Perkausová a Zuzana Brzáková, foto: TV Prima
Zleva: Daniela Šinkorová, Eva Perkausová a Zuzana Brzáková, foto: FTV Prima
Eva Perka
Eva Perkausová v novém studiu Top Star magazínu, foto: FTV Prima

-mav-