Čtvrtníček a Matonoha zahájí pořady na Aktuálně.TV

pátek, 04. září 2015, 14:33 Internet & Mobil MediaGuru

Aktuálně.TV se rozšiřuje o zábavu, politicko-satirický pořad nabídne Petr Čtvrtníček.

Internetová televize Aktuálně.TV rozšiřuje nabídku pořadů. Po publicistických formátech, jakými jsou DVTV, Komentář za minutu či Svět na hraně, přichází se zábavou. Petr Čtvrtníček má přinést na Aktuálně.TV politickou satiru. Aktuální dění v české společnosti pak okomentuje český herec Tomáš Matonoha.

Matonoha se v pořadu Aktuálně s TM představí v dvojroli seriózního moderátora a brněnského občana Ladislava Sedláčka. Skrz své alter ego se bude vyjadřovat k významným událostem. První díl bude Aktuálně.TV vysílat ve středu 9. září, každé pondělí bude následovat další.

Tváří druhého pořadu, který se poprvé představí 10. září 2015 pod názvem ČTTV, bude Petr Čtvrtníček. Ten si každý čtvrtek pozve do studia exkluzivního hosta. Prvním bude lékař a nepravomocně odsouzený bývalý politik David Rath.

„Při výrobě videoobsahu spolupracujeme s výraznými osobnostmi. Jsem moc rád, že se ke špičkovým moderátorům Daniele Drtinové a Martinovi Veselovskému, komentátorům a zpravodajům Hospodářských novin a Aktuálně.cz přidávají také tyto výrazné osobnosti české zábavy,“ uvedl ředitel redakcí vydavatelství Economia Vladimír Piskáček.

„Novými pořady vstupujeme do oblasti zábavy. Naší prioritou zůstává ale i nadále zachování vysoké kvality produkovaného obsahu,“ doplnil Roman Latuske, generální ředitel Economie.

-mav-