Fajn rádia dokončují programové změny

úterý, 08. září 2015, 18:00 Rádio MediaGuru

Nejnovější úpravy se týkají odpoledního a podvečerního vysílání, navazují na jarní změny.

Rodina Fajn radií, která zahrnuje stanice Fajn radio, Fajn North Music, Fajn Rádio Life, Fajn Rádio Agara a Fajn Rádio Hity, finalizuje plánované programové změny. První fáze letošních programových změn na Fajn rádiích zahájila na jaře, kdy moderátorský tým rozšířila dvojice herců a televizních moderátorů Johan Mádr a Ondřej Havel. Oba proto nově moderují novou Odpolední show. V premiéře zahájila v pondělí 7. září, a to v novém vysílacím čase od 14:00 do 17:00 hodin.

Další novinkou je prodloužení hudebního speciálu To Nejnovější z jedné hodiny na dvě. „To Nejnovější s Ondrou Cikánem dlouhodobě vykazuje dobrou výkonnost na straně jedné a na straně druhé se tímto krokem chceme ještě více odlišit od konkurenčních stanic a posílit tak svoji pozici rádia pro nejmladší posluchače s nejvyšším zastoupením hudebních novinek,“ řekl Martin Maďarka, který je pověřený řízením programu. Nový vysílací čas hudebního speciálu To Nejnovější je každý všední den mezi 17:00 až 19:00.

Stanice rodiny Fajn rádia (skupina Media Bohemia) se zaměřují především na mladé posluchače ve věku 15 až 35 let. Jejich program lze definovat jako tzv. CHR formát (Contemporary Hit Radio), který klade důraz na aktuální hudební hity a životní styl mladých lidí. Výrazným prvkem Fajn radií je i aktivní promotion zahrnující jak soutěže ve vysílání, tak pořádání off-air akcí. Stanice Fajn rádií poslouchá každý týden více než 421 tisíc posluchačů.

-mav-