Httpool zajišťuje reklamu pro LinkedIn v Česku

pátek, 25. září 2015, 13:14 Internet & Mobil MediaGuru

Po síti Twitter rozšiřuje Httpool prodej reklamy i o sociální síť LinkedIn v regionu CEE.

Společnost Httpool získala výhradní zastoupení profesní sociální sítě LinkedIn pro regiony střední a východní Evropy. V rámci tohoto trhu bude zajišťovat prodej reklamy v celkem 17 zemích včetně České republiky.

Mezi země podporované v rámci tohoto partnerství patří Rusko, Řecko, Maďarsko, Slovinsko, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Chorvatsko, Česká republika, Slovensko, Makedonie, Albánie, Srbsko, Ukrajina, Litva, Lotyšsko a Estonsko. Zadavatelé a mediální agentury tak mohou nyní spolupracovat s týmy přímo ve svých zemích a začít využívat všechny inzertní produkty sítě LinkedIn.

„Chtěli jsme naše služby rozšířit mezi zadavatele v regionu střední a východní Evropy a efektivně využít rozsáhlou síť odborníků na trzích ve střední a východní Evropě,“ řekl Fredrik Bernsel, obchodní ředitel pro oblast střední, východní Evropy a Asie.

„Těší nás, že jsme partnerem sítě LinkedIn. Dokonale zapadá do našeho portfolia služeb a produktů,“ uvedl Aljoša Jenko, zakladatel a výkonný ředitel společnosti Httpool.

LinkedIn je největší profesní sociální síť s 384 miliony uživatelů z více než 200 zemí. V rámci střední a východní Evropy síť využívá 13 milionů profesionálů z různých pracovních oborů.

Httpool zajišťuje v Česku už prodej reklamy pro sociální síť Twitter a je zároveň výhradním zastupitelem služby Spotify v ČR.

-mav-