Prima oznámí novinky, rozšíří počet kanálů

pátek, 25. září 2015, 16:56 TV MediaGuru

Skupina Prima plánuje příští týden oznámit novinky v portfoliu, rozšíří počet kanálů.

Na konec příštího týdne svolává televize Prima tiskovou konferenci, na které chce oznámit „nové televizní projekty“. Jakých projektů se má konkrétně týkat, není z pozvánky zřejmé.

Prima ale už na konci loňského roku oznámila, že letos plánuje spustit svůj pátý bezplatný kanál. Je proto pravděpodobné, že start nového kanálu by mohl být jednou z oznámených novinek skupiny. Prima navíc naznačovala přípravy na dalších nových projektech – ať už na poli televizních kanálů, nebo internetových služeb. Je tedy možné, že příští týden oznámí víc novinek.

Prima si v uplynulých dnech nechala zaregistrovat několik nových značek, které by pro "nové projekty" mohla využít. Konkrétně jde o značky Prima Like, Prima Five, Prima Next, Prima Max a Prima Plus.

Portfolio televizní skupiny Prima tvoří v současnosti čtyři bezplatné kanály Prima, Prima Cool, Prima Love a Prima Zoom, který skupina Prima spouštěla jako svůj zatím poslední bezplatný kanál. Na internetu pak rozvíjí aktivity kolem značky Prima Play s archivem TV pořadů, který je doplněn řadou obsahových serverů. Také na internetu plánuje Prima uvést novinky, zejména v oblasti VOD (video on demand).

-mav-