Prima Max zahájí 20. listopadu, ukázal program

pátek, 30. října 2015, 06:00 TV MediaGuru

Filmový kanál Prima Max od televizní skupiny Prima je připraven zahájit za tři týdny.

Pátý kanál televizní skupiny Prima, převážně filmový Prima Max, zahájí své vysílání v pátek 20. listopadu 2015 od 20:11, vyplývá z předběžných plánů televizní stanice. Prvním pořadem, který nabídne, má být americký film natočený podle skutečných událostí Vlk z Wall Streetu. Následovat má italský western Hodný, zlý a ošklivý.

Sobotní večerní vysílání kanálu Prima Max má obstarat film Total Recall, v neděli večer romantický film Duch a dobrodružný film Hon na čarodějnice. 

Prima na nedávné tiskové konferenci, na které představila připravovaný kanál Prima Max, uvedla, že stanice primárně míří na diváky ve věku 25-45 let a na rodiče s dětmi. Vysílat bude ve třetím celoplošném multiplexu.

V programové nabídce Prima Max se objeví např. akční filmy, české filmy, ale i lifestylové pořady a show, nabídne také reprízy publicistických pořadů Primy či Show Jana Krause, pro diváky jsou připraveny i slovenské detektivky.

Náhled programového plánu kanálu Prima Max

po út st čt so  ne
18:00 vaření vaření vaření vaření vaření vaření vaření
18:30 reality & lifestyle reality & lifestyle reality & lifestyle reality & lifestyle reality & lifestyle reality & lifestyle reality & lifestyle
20:00 oddychový film akční film celovečerní film český film páteční film slovenské detektivky (Dr. Ludsky) US detektivky (Zákon a pořádek)
22:00 film film publicistika (repríza) / Reality: Cheaters Show Jana Krause (repríza) / Buried Alive US detektivky (Blue Bloods) US seriál / American Horror Story US seriál (Good Wife)
Vedle kanálu Prima Max plánuje Prima spustit do konce roku ve spolupráci se společností Viacom ještě jeden kanál, komediální Prima Comedy Central. Jeho start se očekává v letošním prosinci, zařazen bude do čtvrtého celoplošného multiplexu. -mav-