Vodafone nabídne mobilní TV, využije Sledování TV

pátek, 06. listopadu 2015, 12:59 Internet & Mobil, TV MediaGuru

Vodafone přináší ve spolupráci se společností sledovanitv.cz mobilní televizi.

Vodafone se jako poslední z trojky mobilních operátorů pouští do mobilní televize. Nabídne ji ve spolupráci s alternativním poskytovatelem IPTV, společností sledovanitv.cz. Přes aplikaci sledovanitv.cz mohou uživatelé chytrých zařízení na platformě Android, iOS a Windows Phone sledovat až 56 kanálů.

„Spuštěním služby mobilní TV ve spolupráci se společností sledovanitv.cz reagujeme na vysoký nárůst obliby mobilního videa u našich datových uživatelů. Kromě standardního sledování aktuálně vysílaného programu, zákazníkům přinášíme i možnost zpětného přehrání až sedm dní zpátky nebo virtuálního videorekordéru pro záznam až 40 hodin programů,“ říká Martin Mikula, manažer produktů pro rezidenční segment ve Vodafonu.

„Spolupráce se společností Vodafone jasně deklaruje výrazný nárůst obliby mobilního videa, což je v souladu s rostoucím podílem chytrých telefonů,“ dodává Radim Beňovský, projektový manažer ve společnosti sledovanitv.cz.

Vodafone zatím mobilní televizi nabízí ve třech balíčcích, nejlevnější je za 59 korun měsíčně. Balíček sportovních televizí je za 115 korun měsíčně, rodinný balíček s výběrem filmových, dokumentárních a dětských kanálů i zábavy pro dospělé za 189 korun měsíčně.

-stk-