CE Media zahájila zkušební vysílání Mňau TV

pátek, 04. prosince 2015, 14:20 TV MediaGuru

Televize o domácích zvířatech Mňau TV doplňuje v portfoliu CE Media stanici Mňam TV.

Společnost CE Media, která v České republice provozuje televizní kanál o životním stylu Mňam TV, zahájila v pátek 4. prosince vysílání Mňau TV. Nový kanál je zaměřen na svět psů, koček, papoušků a dalších domácích zvířat. Signál Mňau TV je šířen prostřednictvím celoplošného multiplexu 4 s pokrytím přes 95 procent obyvatel ČR.

Program je nyní spuštěn ve zkušební fázi s krátkou upoutávkou, ve druhé polovině měsíce přejde na plné vysílání a bude zahájena distribuce. Výrobu bude zajišťovat několik desítek pracovníků v synergii se sesterským kanálem Mňam TV.

„Jedná se o jednoduchý koncept bez složitých programových formátů,“ uvedl za CE Media Pál Milkovics. „Chceme v první řadě nabídnout oddech a útěk od všedních starostí. Věříme, že se Mňau může stát tím kanálem, který přivede k televizi celou rodinu pohromadě,“ dodal.

Podle průzkumů provozovatele patří Češi k nejvášnivějším milovníkům domácích zvířat na světě. Počítá se také s jejich aktivním zapojením do tvorby programu. „Většina lidí má dnes prostřednictvím mobilu či jiného zařízení k dispozici HD kameru a rádi bychom, aby brali Mňau jako platformu, kde své domácí miláčky mohou předvést světu,“ sdělil Milkovics.

-mav-