Producent Show Leoše Mareše připouští vinu i potíže

čtvrtek, 10. prosince 2015, 18:35 TV MediaGuru

Situace ohledně vysílání Show Leoše Mareše je nadále nejasná. Vyjádřil se i producent Milkovics.

Zda se Show Leoše Mareše vrátí na obrazovku a kdy, zatím není jasné. Pořad krátce poté, co jej začala vysílat TV Prima, zmizel z programu. Generální ředitel Marek Singer uvedl, že důvodem stažení pořadu byly neakceptovatelné požadavky ze strany producenta pořadu. Tím je Pál Milkovics, ředitel společnosti CE Media, která na českém trhu provozuje vysílání stanic TV Mňam a TV Mňau.

Leoš Mareš ve středečním pořadu internetové televize DVTV slova generálního ředitele Primy potvrdil. „Prima vysílala naši show pod podmínkami, které byly dohodnuty s producentem. Ten však zhruba po dvou měsících přišel za televizí Prima s tím, že chce změnit podmínky, respektive žádal více peněz, na což Prima nepřistoupila,“ řekl Mareš.

Producent Milkovics se prostřednictvím tiskové zprávy vyjádřil ve čtvrtek navečer. Svoji chybu uznal. „Jako producent Show Leoše Mareše beru veškerou zodpovědnost za učiněná rozhodnutí na sebe a uvědomuji si, že jsme zřejmě mířili příliš vysoko. Bezesporu jsem udělal chyby, které vedly k dnešní situaci; měl jsem lépe rozpoznat a nepodcenit změny určitých okolností, které naši práci významně ovlivnily. Leoš a celý tým odvedli výbornou práci a nesmírně mě mrzí, že jsem jim nedokázal zajistit takové podmínky, jaké by si zasloužili,“ napsal Milkovics.

Budoucnost show se bude podle Milkovicse odvíjet výhradně podle toho, co bude nejlepší pro Mareše. CE Media chce k tomu údajně poskytnout veškerou podporu. „Nyní se musíme vyrovnat s okolnostmi, které ze současné situace vyplývají. V médiích se objevují spekulace a zavádějící informace, které neodpovídají realitě, ale nemá smysl zastírat, že se nacházíme v obtížné situaci včetně zpožděných plateb. Veškeré síly nyní vkládáme do překonání těchto překážek a vyrovnání našich závazků. Jsem přesvědčen, že v dohledné době budeme schopni uvedené potíže vyřešit a pokračovat v další práci,“ dodal.

Rozhodnutí bude ale zřejmě na Marešovi, který registruje nabídky od několika subjektů.„V tuto chvíli mám nabídky od tří televizí, že by show rády vysílaly napřímo se mnou, bez producenta,“ zmínil v rozhovoru pro DVTV.

-mav-, stk-