Echo Media uvede od 1.2. Business Monitor 24

čtvrtek, 28. ledna 2016, 15:07 Internet & Mobil, Tisk MediaGuru

Novou službu, kterou po několika týdnech zpoplatní, spouští vydavatel Echo24.cz a Týdeníku Echo.

Od 1. února 2016 spustí společnost Echo Media ostrý provoz své nové služby s názvem Business Monitor 24. Přinese komentovaný monitoring nejdůležitějších událostí z politiky a byznysu tak, jak o nich referují česká média. Sledovat bude jak tištěná média, tak internetová. Přehled bude k dispozici v české a anglické verzi.

Echo Media chce monitoring opírat o autorský pohled redaktorů, kteří přehled připravují. Hlavním editorem je Leoš Rousek, pražský korespondent deníku The Wall Street Journal. Svým komentářem přehled doplní zkušení autoři Lenka Zlámalová a Miroslav Motejlek. 

Služba je dostupná registrovaným uživatelům ve formě pdf vydání zasílaného do emailových schránek. Vedle toho bude dostupná i na webové stránce. Odběratelé ranní přehled obdrží v rozsahu jedné strany každé ráno do 9:00. Denní přehled dostupný na webové stránce bude o něco rozsáhlejší.

První týdny bude projekt k dispozici zdarma. Poté ale Echo Media počítá s tím, že jej zpoplatní. Jaká bude cena za odběr služby, nelze paušálně říci. Záležet bude na počtu odběratelů a počtu přístupů.

Ukázka čtvrtečního vydání Business Monitor 24 zde: cz_BM24_20160128

Echo Media tak od svého vzniku postupně rozšiřuje portfolio médií. Zahájila se zpravodajským serverem Echo24.cz, který později doplnil elektronický i tištěný Týdeník Echo. Následně začala spolupracovat s ekonomickým serverem Roklen24.cz. Tištěný týdeník doplnily speciály Auto, Architektura, Historie či Finance a na konci roku 2015 ročenka Best of Echo.

-mav-