Kanál Prima Max rozšiřuje pokrytí

pondělí, 25. ledna 2016, 07:00 TV MediaGuru

Od pondělí zařazuje kanál Prima Max do své nabídky Skylink, přibude i severní Morava.

Pátý kanál televize Prima, Prima Max, je od 25. ledna nově dostupný také všem zákazníkům satelitní televize Skylink. Zároveň se kanál dostane i k divákům na severní Moravě: od 1. února budou v multiplexu 3 (MUX 3) operátora Czech Digital Group spuštěny vysílače Ostrava a Slezská Ostrava.

„Věřím, že pokrytí severní Moravy a zařazení do nabídky satelitní televize Skylink přinese kanálu Prima Max nové diváky,“ uvedl generální ředitel FTV Prima Marek Singer.

Podrobný návod pro pozemní příjem kanálu Prima Max v regionu severní Morava bude uveřejněn na max.prima.cz. Informace o aktivaci kanálu v satelitní televizi Skylink budou k dispozici na www.skylink.cz.

Prima Max pro únorové vysílání připravuje několik českých klasických komedií (Pane, vy jste vdova!, Kulový blesk, Sněženky a machři) nebo i i zahraniční dramata Černá labuť či válečné drama Joe Wrighta Pokání.

Pátý kanál Prima Max byl spuštěn 20. listopadu 2015. Jeho průměrný podíl na sledovanosti se v letošním lednu pohybuje na úrovni 0,9 % v cílové skupině 15+ a 1 % ve skupině 15-69. Prima očekává, že zvýšení pokrytí povede k navýšení podílu na sledovanosti.

-mav-