Nova uvede nový seriál Na vodě od 7. února

čtvrtek, 14. ledna 2016, 13:19 TV MediaGuru

V neděli 7. února zařadí Nova do svého programu nový komediální seriál Na vodě.

Nový komediální seriál Na vodě televize Nova bude mít televizní premiéru v neděli 7. února od 20.20. Děj jarní programové novinky od režiséra Milana Cieslara je zasazen do prostřední lodí a hausbotů v zátoce na Vltavě uprostřed Prahy. V hlavních rolích se objeví Lukáš Langmajer, Tomáš Klus, Veronika Kubařová, Lenka Vlasáková, Lukáš Pavlásek, Oldřich Kaiser, Ester Geislerová nebo Iva Pazderková.

Hlavním hrdinou seriálu je úspěšný pětatřicátník Hugo (Lukáš Langmajer), kterému se v jediné vteřině změní celý život. Opustí ho žena (Ester Geislerová), přijde o práci i o střechu nad hlavou. Nezbývá mu nic jiného, než se znovu odrazit ode dna. Hugo se po skoku z mostu vynoří u lodi svého přítele z mládí Honzy (Tomáš Klus) v hausbótové zátoce na Vltavě uprostřed Prahy. Tam poznává nový životní styl i nové přátele.

Na vode_2

Na vode

Na vode 4

Na vode 3

Nový seriál Na vodě tak doplňuje seriálovou produkci televize Nova. Od pondělí 11. ledna zahájil novými díly podvečerní seriál Ulice. Následně v úterý 12. ledna se vrátil seriál Ordinace v růžové zahradě, od pondělí 18. ledna seriál Atentát. Ten se jako v případě posledních dílů objeví v pozdním hlavním vysílacím čase.

-stk-